2017 Yamaha R1M online reserveringssysteem live

De Yamaha R1M is weer te koop. Vanaf dinsdag 11 oktober tot en met dinsdag 28 februari 2017 kun je via het online reserveringssysteem  je interesse tonen voor de 2017 race en circuitmotor.

200PK
De R1M is een gelimiteerde race- en circuitmotorfiets die is uitgerust met de meest geavanceerde elektronische besturingstechnologie die ooit op een productie Yamaha is toegepast.

Een vergelijkebare racer als Valentino Rossi en Jorge Lorenzo is bijna binnen handbereik met de YZF-R1M. De 200pk krachtige circuitmotor is voorzien van een Öhlins Electronic Racing Suspension veersysteem (ERS). Door middel van sensoren wordt de voor- en achterveer continue semi-actief aangestuurd.

MotoGP-elektronicapakket
Een intern datalogging systeem registreert de handelingen en prestaties van de rijder (gasstand, rondetijd). Ook de positie en het gedrag van de motorfiets op het circuit wordt door het systeem geanalyseerd (hellingshoek, rempunt). Hiermee wordt de externe transponder verleden tijd.

Yamaha Racing Experience (YER)
Niet alleen beschikken alle klanten van de 2017 Yamaha YZF-R1M straks over een motorfiets die bijna identiek is aan een fabrieksmotor, ook krijgen zij de uitnodiging om deel te nemen aan de Yamaha Racing Experience. Dit exclusieve, tweedaagse YRE-evenement vindt plaats in de zomer van 2017, op het Italiaanse Mugello en het Britse Silverstone.

De YZF-R1M is tot en met 28 februari 2017 alleen online te koop en kost € 26.999,-. Er is slechts een kleurstelling beschikbaar, Silver Blu Carbon. Meer foto's van de Yamaha YZF-R1M vind je op onze Facebook pagina 

 

 

Foto’s: Yamaha 

 

tweede foto onder 
derde foto onder 

 

 

                                                                                                    Registered ® Racetrack Riding 2014