2017 Yamaha Racing Experience (YRE)

De Yamaha R1M 2017 is vanaf 11 oktober tot en met dinsdag 28 februari 2017 in een gelimiteerde oplage beschikbaar. In de aanschafprijs van de exclusieve motor is de Yamaha Racing Experience inbegrepen.

Tweedaags circuitevenement
Niet alleen beschikken alle klanten van de 2017 Yamaha YZF-R1M straks over een motorfiets die bijna identiek is aan een fabrieksmotor, ook krijgen zij de uitnodiging om deel te nemen aan deYamaha Racing Experience. Dit exclusieve, tweedaagse YRE-evenement vindt plaats in de zomer van 2017, op het Italiaanse Mugello en het Britse Silverstone.

Het intensieve programma omvat onder meer set-up workshops die als doel hebben de R1M bezitters volledig vertrouwd te maken met de systemen van de motorfiets, zodat zij er optimaal van kunnen profiteren. Na de workshops worden alle rijders tijdens een aantal rondes op het circuit in staat gesteld de geavanceerde elektronica van de R1M uit te proberen. Daarbij zullen ze worden gadegeslagen door beroemde racers uit heden en verleden.

De hele dag kunnen alle rijders de deskundigen van Yamaha Racing bestoken met technische vragen. Daarnaast kunnen ze advies inwinnen bij de eveneens aanwezige mensen uit de banden-, ophangings- en racekledingindustrie. Meer informatie over exclusieve R1M en het YER-evenement vind je op de website van Yamaha 

Foto’s: Yamaha

 

 

 

tweede foto onder 
derde foto onder 

 

 

                                                                                                    Registered ® Racetrack Riding 2014