Nazomeren tijdens driedaags circuitevenement op Spaans Aragón

Racetrack Riding-partner Bikers’ Days organiseert van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 oktober een circuitevenement op het Spaanse MotoGP-circuit Aragón. De driedaagse is met name geschikt voor de ervaren vrije rijders.

Nazomeren op het snelle en technische 5.345 meter lange Aragón; een ideale locatie om voor de laatste keer dit seizoen onder zonnige omstandigheden zonder geluidsbeperking het gas op te trekken. De dag start om 9.00 uur en eindigt rond 18.00 uur, gedurende de dag rijd je zes sessies van twintig minuten. Verspreid over het evenement rijd je dus maar liefst achttien sessies!

Faciliteiten paddock
Bandenservice : Tijdens een circuitdag is er banden- en technische service aanwezig
Elektra             : In de paddock en pitboxen kun je zowel de gewone als de blauwe 3-polige ‘camping-stekker’ gebruiken.
Pitboxen           : Ja, een pitbox (20 x 75 meter) gedurende het gehele evenement te huur voor € 400,-. Ook is het mogelijk om een plaats in de box te huren voor de drie dagen (€ 90,-)
Douches          : Ja
Toiletten           : Ja
Tankstation      : Er is geen benzinestation in de paddock aanwezig. Deze vindt je 3 kilometer verder in het dorp Alcaniz.
Restaurant       : Een restaurant is vanaf 08.30 uur tot 17.00 uur geopend.

Track facts
Lengte             : 4.345 meter (inclusief chicane)
Breedte           : 12-15 meter
Rechte stuk      : 1.726 meter
Aantal bochten :16
Linkerbochten   : 9
Rechterbochten : 7
Hoogteverschil : 7,2% (50 meter verschil tussen hoogste en laagste punt)

Transport motor en bagage
Voor een geringe meerprijs van € 315,- kun je het transport van je motor en bagage door organisator Bikers’ Days laten verzorgen. Het vervoer van de motor inclusief kleine gereedschapskist, sportzak, helm, bandenset of set reservewielen, jerrycan (leeg), motorsteun en bagage start vanuit Theux, België.

Vliegticket, hotel en autohuur
De prijs voor de driedaagse kost slechts € 539,- exclusief de reis en overnachting. Via onze partner World Ticket Center (WTC.nl) regel je eenvoud en snel een passende vliegticket, hotel en autohuur voor jouw Spaanse avontuur.

Online boeken
Boek nu het driedaagse evenement op het MotoGP-circuit Aragón (dinsdag 25 tot en met donderdag 27 oktober) via deze link

 

Racetrack Riding. Zoek je circuitdag, boek en race! 

tweede foto onder 
derde foto onder 

 

 

                                                                                                    Registered ® Racetrack Riding 2014